wit

Gehakseld spaans stro

Gehakseld spaans stro

Gehakseld spaans stro is een stro soort dat rechtstreeks door ons geimporteerd wordt uit spanje. Neem hiervoor contact met ons op.

Zeer fijn gehakseld

Gehakseld spaans stro is zeer fijn gehakseld. 2 tot 5 cm.
Voor het hakselen wordt het stro gezeeft. Stenen en eventuele zandresten worden zo uit het stro verwijderd. De kwaliteit van het stro is altijd 100% met een goudgele kleur. Op de foto lijkt het iets donker, maar dat ligt puur aan de foto.

Geschikt om te voeren of voor in de ligboxen

Gehakseld spaans stro is ook geschikt om te voeren. Het geeft meer prik en structuur aan het rantsoen Door de hoge kwaliteit en de fijnheid is de opname geen enkel probleem. Het product wordt veel gebruik bij het compact voeren en bij het 2.0 voeren van Agrifirm. Ook wordt het veel gebruikt om te strooien in de ligboxen van de koeien. Zelf mengen wij het met kalk en water tot een Stro- Kalk en watermengsel. Het wordt echter ook puur gebruikt om in de ligboxen te strooien. Persoonlijk vinden wij het net iets te grof voor op de matras. Al hebben wij er wel veehouders bij wie het hiervoor gebruiken.

GMP gecertificeerd

Gehakseld spaans stro is GMP+ (Good Manufacturing Practice) gecertificeerd.

Zeer laag vocht gehalte

Door het warme klimaat in Spanje is het vochtgehalte van het stro lager dan 7%.

Kosten

De prijs bij een volle vracht, ca. 20.000 kg, is 167,50 euro per ton. De prijs bij een halve vracht, ca. 10.000 kg, is 177,50 euro per ton. Deelvrachten tussen 4 en 8 ton worden afgeleverd voor 190 euro per ton.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.