wit

Home

Gratis inzamelingsactie kuilfolie op 16 april

Foto van Harald Wiltink Wij zijn Comfortmix BV. Comfortmix B.V. is een aparte handelsonderneming van Mts. Wiltink- Van Ampting. Mts. Wiltink- Van Ampting is een melkveebedrijf dat al jaren opzoek was naar het juiste kalksoort voor het stro- kalk- en watermengsel in de box. Samen met producenten en specialisten is hier het kalkmengsel Comfortmix Plus uitgekomen. Voor melkveehouders die niet zelf kunnen mengen hebben wij het complete product met stro en water op de markt gebracht, Comfortmix Compleet.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met verstand van boeren. Wij zijn immers zelf melkveehouders. Door korte lijnen en een praktische invalshoek kunnen wij u ten aller tijden ter dienst zijn.
Op deze site proberen wij u voldoende te informeren over het product en heeft u de mogelijkheid om het product te bestellen.


PH verhogend

C
omfortmix plus box kalk is PH verhogend. Een hoger PH waarde betekend een bacterie remmende omgeving in je box. Hierdoor wordt een betere leef omgeving voor je koeien gecreeërd en wordt de uiergezondheid bevorderd. Dit is niet het enige voordeel van een hoge PH waarde.

Goedkoopste!

C
omfortmix plus box kalk is de goedkoopste in zijn soort. U heeft ongeveer 1000kg per koe per jaar nodig. 1000kg stro-water-kalk mengsel kost ongeveer € 65,-. De bemestingswaarde van het mengsel ligt rond de € 38,- per 1000kg.

1 ton * € 65 = € 65,-
1 ton * € 38 = € 38,- ___________________
                    € 27,-